Milf

Szexi harmincas megmutatja magát

Hölgyeim, nem kell letagadniuk a korukat! Kiderült, hogy a férfiak nem a fiatal, hanem az érettebb nőket kedvelik!

Egy friss brit kutatás szerint ugyanis a nők 30 éves koruk felett a legszebbek. A felmérésben részt vett 2000 nő és férfi szerint ugyanis a gyengébbik nem képviselői ekkor a legtökéletesebbek. Annak ellenére is, hogy többségük addigra már férjhez ment, és gyermeke van.

A magyar nők is kivirágoznak harminc felett. Erre bizonyíték azok sora, akik szó szerint a nézők szeme láttára értek az évek során igazán nővé.
Bbw Meztelen 1

Bbw Meztelen 2

Bbw Meztelen 3


– A fiatalok inkább másoknak öltözködnek, szépítkezzen. Külsejükkel nemcsak a férfiak elismerését szeretnék kivívni, hanem vetélytársaikkal szemben is szeretnék megmutatni magukat. Önbizalmuk, magabiztosságuk így főleg kinézetüknek köszönhető, nem annak, amit elértek. Ezzel ellentétben a harminc feletti nők már elfogadták magukat, jobban ki tudják fejezni saját egyéniségüket. Természetességük, pedig sokkal vonzóbb a férfiaknak – magyarázta Rusz Edit szexológus.
Bbw Meztelen 4

A szakemberek szerint egyébként a szépség nem csak a kinézettől függ. A válaszadók 70 százaléka szerint az önbizalom, 67 százalékuk szerint a kinézet, és 47 százalékuk szerint a stílus határozza meg a szépséget. A nők azt vallották, hogy minél idősebbek, annál kevésbé adnak arra, hogy mások mit gondolnak róluk, és ez befolyásolja az öltözetüket is.

(Visited 2 928 times, 1 visits today)

Ezt Nézd Meg!