Milf Pina1

Egy MILF szextörténet

Debra vagyok, negyvennégy voltam, háziasszony. Férjem a csodálatos Ron, negyvenhat. Házasságunk öt évének minden percét imádtam. Férjemnek az előző házasságából van egy egyetemista fia.

Az egyetemi vizsgaidőszak nagy részében, Tommy velünk volt. Úgy érzem, egy kicsit kocka és félénk, de jóvágású; érthetetlen, hogy mégsem csajozott.

Azt gondolhatnánk, hogy ha valaki még szűz, az lúzer, de Tommy messze nem ilyen volt. Az egyetem után egy internetes start-up vállalkozást akart indítani. A tanulmányait is ebben az irányban végezte, amit jó eséllyel tud majd használni, ha végzett.

Tehát vonzó és okos, azaz minden pasizni vágyó leány álma. Még csak tizenkilenc volt, így akár minden ujjára találhatott egy bátor jelentkezőt.

Egy nap éppen takarítottam az elég nagy házunkban. A párom dolgozott, Tommy pedig zuhanyzott.

Így, gondoltam, amíg zuhanyzik, kialmozom. Bár okos volt, de nem túl rendszerető. A padló tele volt üres üdítős, és ételes dobozokkal. Elszörnyedtem, de erőt vettem magamon, mert mindent megtettem volna az én szeretett mostohámnak, így nekiláttam, hogy kitakarítsak.

Takarítás közben megláttam, hogy a számítógépe be van kapcsolva. Beleolvastam a képernyőbe, és megakadt a tekintetem egy mappán, aminek „MILF mostoha” volt a neve. Kíváncsiságomon nem tudtam uralkodni, így belenéztem a mappába.

Ahogy megnyitottam a mappát, elámultam a töméntelen mennyiségű videón. Az egyiknek „Szopós Mostoha” volt a címe. Rákattintottam, hogy belenézzek.

Belenéztem, és majdnem eldobtam az agyamat. Egy hozzám hasonló, velem egykorú nő egy hatalmas farkat szopott. Mélyen bekapta, egészen mélyen beengedte a torkába; annyira, hogy időnként öklendezett is tőle. Elvesztem. Nem tudtam mire vélni a dolgot, hogy Tommy gépén egy olyan videók vannak, amelyen a szereplő a hasonmásom; ettől igen összezavarodtam.

Talán Tommy arról ábrándozott, hogy egyszer majd leszopom a farkát. Tommy egy nagyon sármos fiú, de akkor is a mostohám. Ez pedig, hogy lefeküdjek vele, még a távoli terveimben se volt.

A mostohás videó tovább pergett. A felvétel minősége elég gyenge volt, ilyenek az amatőr felvételek. Ahogy tovább néztem, lassan-lassan kezdtem izgalomba jönni.

Felháborodtam magamon, amiért izgatónak találtam a felvételt.

Benedvesedtem, ezért kényelmesen elhelyezkedtem a székében, és bár a tekintetemet rabul ejtették a monitoron zajló események, és már-már rászántam volna magamat, hogy simogassam magamat, amikor videó véget ért; nekem ennél több kellett. A következő címe a „Megdugott Mostoha” volt, így arra is rákattintottam, mert kezdtem nagyon beindulni.

Ugyanazok a szereplő voltak. Érdekes volt nézni, ahogy egy igazi mostohaanya és a fia dugnak. Mostohaanya az ágy fölé hajolt, miközben fia gyorsan és keményen kalapálta hátulról; ez annyira beindított, hogy szükségem volt a megkönnyebbülésre, ezért benyúltam a sztreccs-nadrágomba és elkezdtem simogatni magamat.

Nem tudtam, mit csinálok. Ha erre a videóra maszturbálok, akkor nem igazán van velem minden rendben. Csak az járt bennem, hogy orgazmusra van szükségem.

Simogattam a puncimat, a mostohafiú pedig döngette mostohaanyját a videón. Erőteljesen simogattam magamat, és közel voltam már a csúcshoz. Éppen, amikor kezdett volna kiolvadni bennem a gyönyör, zajt hallottam a folyosóról; Azonnal be kellett zárnom a videót, és vissza kellett térnem a takarításhoz.

Milf Pina2

Milf Pina3

Milf Pina5

Megpróbáltam visszatérni a takarításhoz, amikor a mostohám egy szál törülközőben betoppant, Arcára azonnal kiült a döbbenet.

– Mit keresel itt? – kérdezte, miközben próbálta takargatni félmeztelen testét.

– Gondoltam kitakarítom a szobádat, amíg zuhanyzól. Nem kell takargatnod magadat, édesem, a mostohaanyád vagyok, semmi baj.

Kéjesen néztem kőkemény, izmos testét, és nem tudtam elhinni, hogy egyetlen nő sem akar vele szexelni. A mostohám még mindig törülközőben a szekrényéhez lépett, és felvett egy pólót. Úgy döntöttem, magára hagyom, hogy tudjon öltözni.

– Majd később kialmozlak…

Olyan gyorsan hagytam el a szobát, amilyen gyorsan csak tudtam; és ahogy kiléptem az ajtón, rám csapta azt, majdnem eltalálva a fenekemet.

Kételyek közt hánykolódtam. Már-már kezdtem azt hinni, hogy meglátott a gépe előtt a videóra maszturbálni.

Magamban megszégyenülve, lógó orral mentem végi a folyosón. Vajon szexuálisan vonzódom a mostohámhoz, vagy nem kapom meg a mindennapi betevőt.

Úgy döntöttem, hogy le kell hűtenem magam, ezért én is elmentem zuhanyozni. Bementem a fürdőszobába és levetkőztem. Belenéztem a fürdőszobai tükörbe, ahonnan egy feszes testű MILF nézett vissza rám. Naponta edzek, igyekszem formában maradni, hogy jól nézzek ki a férjemnek. Bámultam a természetes melleimet, majd megfordultam és szemügyre vettem a formás popsimat, amit a férjem imád elfenekelni.

Beléptem a zuhany alá, és megnyitottam a vizet. Éreztem, ahogy a forró, gőzölgő víz végigcsobog a testemen. Az érzéstől ellazultam, és lelki szemeim előtt megjelent a szituáció, hogy mi lett volna ha… a mostohám meglátja hogy a gépe előtt maszturbálok.

Talán az iménti befejezetlen maszturbáció, vagy amiatt, mert szeretem a zuhany alatt simogatni magamat; magamhoz nyúltam, közben tiltott, tabu dolgokról fantáziáltam.

Elképzeltem, ahogy Tommy a puncimat kalapálja. Magam előtt is szégyenkeztem, hogy ilyen szörnyű dolgokra gondolok.

Gyorsítottam. Próbáltam elélvezni a mostohám farkára, elképzelve mekkora, és milyen érzés lehet. Arra is gondoltam, hogy milyen csodálatos lenne, ha én avathatnám be a fiatalurat. Nem éreztem így, mióta a férjemmel vagyok. Annyira vágytam rá, hogy a mostohám megdugjon.

Ezek a szexuálisan perverz gondolatok beindítottak, és csuron lucsok lettem.

A mai nap során immár másodszor jutottam a csúcs közelébe. A puncimban matattam, közben arra gondoltam a mostohám farka virgonckodik bennem.

Amikor elélveztem, olyan erőteljes hullámokban söpört végig rajtam a gyönyör, hogy a lábaim remegtek, és majdnem elestem a zuhany alatt. Olyan kolosszálisat elélveztem, pedig csak elképzeltem, hogy milyen lenne bennem a farka.

Miután a hullámok abba maradtak, próbáltam próbáltam összeszedni magamat. Magamtól undorodva, magam előtt leszerepelve léptem ki a zuhany alól.

Úgy döntöttem, hogy beszélnem kell a bennem dúló hajlamokról valakivel, de a téma miatt névtelenül. Elővettem a mobilomat, és rákerestem egy weboldalra, ahol névtelenül feltehettem a kérdésemet.

Rengeteg hozzászólás volt egy olyan témában, mint „Megdugnám a mostohámat”, „Dögös a mostohám”, „Megdugtam a mostohám”, „Hogyan dugjam meg a mostohám”, és „Seggbe akarom rakni a mostohanővéremet”.

Valamivel jobban éreztem magam attól a tudattól, hogy a világban megannyi ember gondolkodik hasonlóan. Húsz percig olvasgattam a bejegyzéseket, míg ráakadtam egyre, ami megdöbbentett.

Volt egy hozzászólás, aminek a tárgya a következő volt „Szűz vagyok és meg akarom dugni a mostohámat”. A hozzászólás témája nyilvánvalóan felkeltette a figyelmemet, így rákattintottam, és elkezdtem olvasni.

– Tommy vagyok, tizenkilenc éves. Nemrég mentem haza a tavaszi szünetre. Amióta visszajöttem, azóta késztetést érzek arra, hogy megdugjam a mostohámat, annyira meg akarom dugni, hogy hosszasan keresgéltem az interneten olyan felnőtt videókat, ahol mostohát dugnak. Nem sok igazi videó van, de léteznek. Ez az egyik oka, amiért meg akarom dugni azaz, hogy tartok a nőktől, mert még szűz vagyok; és félek a visszautasítástól, vagy a felsüléstől. A mostohám akkor is szeretne, ha nem is működne. Szóval azt kérdem, hogy mit tehetnék? Mit tegyek, hogy beengedjen a sövény mögé.

Nem hittem a szememnek, egyértelműen Tommy-tól származott, a bejegyzés. Legörgettem az oldalt, és megnéztem néhány választ, és ismét megdöbbentem azon, amit olvastam.

– Húsz vagyok, és nekem is hasonló problémám volt. A mostohám nagyon dögös, igazából egy volt bikini-modell, nagy mellekkel és formás seggel. Egész nap kint ül a medencénél és hergel. Szinte minden egyes nap tangában van. Én meg álló nap verem, közben azt képzelem, hogy őt dugom. Tudtam, hogy ki van éhezve egy faszra, mert apám egy kibaszott öreg csávó, így tudtam, hogy nem lesz nehéz megdugni. Egy nap végül megragadtam a lehetőséget, és kimentem a medencéhez hozzá. Egyszerűen elővettem a farkamat, arra számítottam, sikítani fog. De ehelyett, rávetette magát, és életem legjobb szopását adta. Gyorsan és keményen kezdett el szopni, beengedett mélyen a torkába. Az egész töltetemet az arcára raktam. Tedd ezt te is, nem bánod meg. Azóta is valahányszor a szünetre hazamegyek megdugom.

Megdöbbentett ez a válasz, azt akarta, hogy a Tommy megdugjon. Azt hittem, talán szidni fogja, és elküldi egy pszichológushoz, vagy ilyesmi. Úgy döntöttem, hogy elolvasok egy másik választ, hátha van valaki, aki szerint nem kellene megpróbálnia megdugni engem.

Itt egy másik válasz, amit találtam…

– Ez undorító. Meg akarod dugni a mostohaanyádat? Hát hadd mondjak neked valamit, ha megteszed, jobb, ha felkészülsz évekig tartó mentális kezelésre, meg a sok gyógyszerre, mert tönkreteszed magadat, ha megteszed. Egy mostohafiúnak nem szabadna lefeküdnie a mostohaanyjukkal, nemhogy bármelyik mostohával. Szánalmas vagy, hogy egyáltalán ilyesmire gondolsz, nagyon remélem, hogy nem csinálod végig, kérj segítséget, erre van szükséged.

Végre találtam valakit, akinek volt valami értelme, ez az ember az én nyelvemen beszélt, a probléma csak az volt, hogy nem látta, milyen szexi Tommy, és nem tudta, milyen nehéz most nekem, hogy megpróbáljam visszafogni magam, hogy ne rohanjak be a szobájába, és ne szopjam le azonnal a farkát.

Úgy döntöttem, hogy tovább olvasok, találtam egy másik választ, és itt van, amit mondott…

– Hagyd figyelmen kívül az utolsó hozzászólót, ez a személy minden topikot szét-trollkodik, valószínűleg egy gyógyszergyárban dolgozik, vagy patikában, esetleg egy pszichológus, akinek a gyógyszer az élete. Semmi baj nincs azzal, ha megrakod a mostoháddal. Huszonöt vagyok, de öt évvel ezelőtt találkozhattam a lelki társammal, amikor a mostohámmal szexeltem. Tudod még otthon éltem, amíg főiskolára jártam, apám pedig egy harminchárom éves mexikói nőt vett el, aki elképesztően gyönyörű volt. Nagyon sokáig próbáltam úgy tenni, hogy tudomást se veszek róla, de nem tudtam megállni. Egy nap éppen a számítógépemnél ültem, amikor a semmiből éreztem, hogy valaki megérinti a vállamat, megfordultam, és láttam, hogy ő az, aki piros fehérneműben pompázott, pontosan tudtam, hogy ez mit jelent, így azonnal belevetettem magam, és életem legjobb szexét éltem át vele. Őt évvel később a mostohaanyám elvált, és hozzám jött. Az élet soha nem volt boldogabb, és most állapotos. Hajrá barátom, nem fogod megbánni.

Legörgettem az oldal aljára, és Tommy-tól találtam egy választ.

– Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Most már pontosan tudom, hogy mit fogok tenni. Ma korábban kijöttem a zuhany alól, és megláttam a mostohaanyámat a számítógépemnél, ahogy épp a videóimat nézi. Maszturbált rájuk. Amikor megláttam, visszamentem a a folyosón és zajt csaptam, amiről azt hitte, hogy most jöttem ki a zuhany alól, visszamentem az ajtóhoz, és olyan tekintete volt, mint a kisgyereknek, akit süti-lopáson kapnak rajta. Már tudom, hogy tetszem neki, és most már csak azt kell tudnom, mikor tegyem meg az első lépést, de lehet, hogy nem kell, mert lehet, hogy ő lesz az, aki megteszi az első lépést.

Na ez feltette nekem az ellentmondásos kérdést. Egyrészt undorodtam, másrészt teljesen beindultam a gondolattól, hogy Tommy-val legyek.

A kanapémon ülve egész öt percet rááldoztam az életemből, hogy döntésre jussak. Carpe diem; érintsd meg a Napot; Horáciusz szavaival élve. Mérlegelve a lehetőségeimet, hogy hogyan cserkészhetném be, és cipelhetném az ágyamba; válaszoltam én is a posztjára. Regisztráltam, és elküldtem a válaszomat.

– Szia édesem, itt a mostohaanyád Debra, tudom, hogy akarsz engem és ez kölcsönös. Nem tudom mit szeretnél, hogy leszopjam-e a farkadat, kinyald a puncimat, vagy megdöngess. Megtiszteltetés lenne a számomra, ha én lehetnék az első nő az életedben. Annyiszor elképzeltem már milyen ízű lehetsz, alig várom, hogy nyalogathassam és szopjam a szép farkadat. Persze jól esne, ha jó alaposan kinyalnád a puncimat, alaposan szürcsölve a csiklómat. Aztán azt akarom, hogy tedd be a puncimba, és ha már élveznél, akkor vedd ki és rakd a számba, hogy lenyeljem a magodat. Ez a mi kis titkunk. A hálószobámban várok rád.

Az izgalom hideg borzongása futott végig rajtam, ahogy elküldtem. De már visszafordíthatatlanul útban volt az üzenetem Tommy felé.

Feküdtem az ágyban és a mostohámat vártam, hogy jöjjön és megdugjon. Már délután fél öt volt, a férjem bármikor hazaérhetett volna, de szükségem volt rá, hogy most azonnal megdugjon, és nem tudtam várni. Magamhoz nyúltam.

Simogattam magamat, miközben azt képzeltem Tommy karjaiban vagyok, és keményen berakja nekem. Érezni akartam a farkát, annyira szükségem volt rá, hogy majdnem sikítani tudtam volna.

Már majdnem elsírtam magamat, amikor az ajtóban megláttam Tommy-t. Csak farmer volt rajta póló nélkül. Lassan becsukta az ajtót és hozzám lépett. Leült az ágyamra és próbált megszólalni. Ujjamat a szájára téve, beleakasztottam a mondanivalóját, nem volt szükségünk szavakra, amire szükségem volt az egészen más természetű volt.

Hozzám hajolt, gyengéden megcsókolt. Ahhoz képest, hogy szűz volt, le a kalappal előtte, jól csókolt. Nyelvével benyomult a számba, miközben hozzám simult. Ez volt életem legromantikusabb pillanata.

Meztelen melleimet gyúrta, de végig meg nem szakította a csókot.

Azt akartam, hogy megízlelje a puncimat, ezért az ölem felé toltam. Arcával a puncim előtt, előbb óvatosan beledugta a nyelvét, majd lassan, de biztosan elkezdte kinyalni élete első punciját; úgy tűnt élvezi, mert nem vesztegette az időt. A csiklómat nyalogatta, nyelvének minden érintésére megrándultam. Ezután teljes arcszélességgel belebújt; próbálta kihozni az eseményből a maximumot.

Ahogy nyalni kezdett, nyögdécselni kezdtem, de olyan hangosan, hogy szavakkal kellett elmagyaráznom örömömet.

– Ez annyira hihetetlen… Te vagy a legjobb, akit csak kívánhatnék… Miért nem csináltuk ezt már korábban is? … Kérlek…, nyalj tovább, aztán leszoplak… – gyönyörben fuldokolva dadogtam.

Tovább lefetyelt, ami persze megvadított, de már készen álltam, hogy leolvadjon bennem a gyönyör. Amikor pedig rátért a csiklóm szürcsölésére, szemeim annyira elkerekedtek, hogy szemgolyóim a tarkómra gurultak.

– Ez az… nyalj tovább… élvezek… abba ne hagyd… ÉÉÉL… VEEE… ZEEEK.

Ahogy élveztem, leolvadó puncim minden nedvessége Tommy szájába zúdult, ami nem akadályozta meg abban, hogy folytassa áldásos tevékenységét. Láttam, ahogy hatalmas kortyokban nyelte a pinalevemet.

Miközben kezdtem magamhoz térni, felnyalábolta a pinalevem maradványait. De még mindig nem végeztem. Le akartam szopni, és még arra is szükségem volt, hogy dugjon velem.

Elfektettem az ágyon, hogy kényelmesen szophassam. Négykézláb álltam az ágyon előtte és elkezdtem szopni. Annyira büszke voltam rá, hogy milyen szép farka van. Még mindig hitetlenkedtem, hogy még egyetlen nő sem ugrott rá egy ilyen szépfarkú férfira.

Először a makkját nyalogattam, mint egy nagy lilagombócos fagyit, mialatt végig a szemébe néztem, és láttam a szemében visszatükröződni a képet, ami talán örökre az emlékeibe vésődik, hogy a mostohája szopja a farkát. Elképesztő, hihetetlen élmény lehetett számára, hogy látja kitől kapja élete nagy szopását.

Aztán hagytam az udvariaskodást, így lassan rátértem magára a szopásra. Makkja időről időre nekifeszült torkom hátsó részének, és öklendeztem. Csodálatos érzés volt, hogy farkával a számban, kezdtem benedvesedni.

Annyira igyekeztem kielégíteni, és a legjobb szopást adni neki; egy olyat, amilyet a videóján korábban láttam. Aztán ahogy belelazultam, bejutott a torkomba. Válaszul megragadta a tarkómat és szájba dugott. Amíg az arcomat baszta, puncim már újra csöpögött, ez előre jelezte, mit fogok megkívánni legközelebb.

Rámásztam Tommy-ra, és lassan ráereszkedtem. Eleinte problémáim voltak, mert a méretei miatt fájdalmaim voltak, de ahogy lovagoltam, percekkel később teljesen elmúlt.

Pattogtam rajta, és valljuk be, elkezdtem mocskosan beszélni.

– Basszál… Imádok lovagolni rajtad… A mostohád imádja a farkadat… Szükségem van rád, hogy elélvezzek… – mondtam, miközben megpróbáltam elélvezni rajta.

Izmos mellkasára támaszkodva, folytattam a lovaglást, és rövidesen olyan hihetetlen nagyot élveztem, amit még a világtörténelemben nem tapasztaltam.

– Baszd meg, már megint élvezek… A faszod, olyan kibaszottul jó… Baszd meg… Ez az…, ÉLVEZEK… – nyögtem miközben hatalmas makkjának hegyén repültem a mennybe.

Testem remegett, ahogy az egész farkával a mélyemben elélveztem. A pinalevem mindenfelé fröccsent, immár mindene a puncimtól volt nedves.

Éppen le akartam szállni a farkáról, amikor a hátamra fordított, miközben a farka végig bennem volt. Pontosan tudtam, mit akar.

Keményen és határozottam döngetett, ahogy próbált elérni a csúcsra. A szemébe néztem, és a tekintete elárulta, milye közel jár már a robbanáshoz.

Aztán keményebben csapott belém, mint korábban, egyre erősebben és erősebben, a mélyemben hagyva az ültető fáját elárasztotta az ölemet a magjával.

Majd újra és újra megismételte, újabb és újabb adaggal kipótolva az addig a mélyembe juttatott spermáját.

(Visited 3 855 times, 16 visits today)

Ezt Nézd Meg!